یکی از مشکلات دردسر سازی که ممکن است برای هر گوشی و شارژر موبایلی پیش بیاید، شارژ نکردن یا خراب شدن شارژر موبایل است. شارژ نشدن موبایل ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که هرکدام راهکار های خاص خود را دارند اما یکی از رایج ترین مشکلاتی که ممکن است برای هر گوشی پیش بیاید، خراب شدن شارژر و آداپتور موبایل است.

در اکثر مواقع، خرابی ناشی از شارژر موبایل به دلیل مشکلات فیزیک است که در آداپتور شارژر ایجاد می‌شوند. در همه مواقع، تعویض کردن شارژر موبایل تنها راه ممکن برای خلاصی از این مشکل نیست! در برخی مواقع نیز ممکن است به دلایل مختلفی، شارژر گوشی شما نتواند عملکرد خوبی از خود نشان بدهد! در این صورت شما می‌توانید با رعایت و انجام چندین کار ساده، آن را تعمیر کنید. با گذراندن دوره آموزش تعمیرات موبایل به راحتی می توانید این مشکلات را حل نمایید.

در این مقاله از سایت متخصصان فردا قصد داریم تا به بررسی نحوه عیب یابی شارژر موبایل و همچنین توضیح نحوه تعمیر شارژر موبایل بپردازیم. پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

 

علائم خرابی شارژر موبایل

زمانی که شارژر خود را به پریز برق زده و به گوشی خود متصل می‌کنید، عمل شارژدهی رخ می‌دهد و زمانی که این عمل به خوبی انجام می‌شود، باتری گوشی شما نیز در سلامت کامل است. در واقع زمانی می‌توانید اطمینان حاصل کنید که گوشی شما به خوبی شارژ می‌شود که عمل شارژدهی بر روی صفحه نمایش گوشی نمایش داده می‌شود.

البته در برخی از تلفن های همراه، زمانی که شارژر را متصل می‌کند صدایی با آن همراه می‌شود که نشان می‌دهد گوشی شما در حالت شارژ شدن می‌باشد. حال زمانی که شما شارژر را به گویش خود متصل می‌کنید ولی نمی‌توانید این علامت ها را مشاهده کنید و همچنین از سلامت باتری گوشی خود نیز اطمینان دارید، ممکن است شارژر گوشی شما دچار مشکلاتی شده باشد که در این صورت باید اقدام به تعمیر آن کنید.

یکی از بهترین راه های برای اینکه متوجه بشوید که شارژر گوشی شما به خوبی کار می‌کند، استفاده از نرم افزار ampere است. با نصب این نرم افزار بر روی گوشی موبایل خود، متوجه خواهید شد که چقدر میزان آمپر وارد دستگاه شما می‌شود و آیا شارژر گوشی شما سالم است یا خیر!

در صورتی که متوجه شدید شارژر گوشی شما دچار مشکلاتی شده است، زمان آن است که اقدام به تعمیر شارژر گوشی خود کنید. برای اینکار، طبق مراحل زیر عمل کنید؛

مراحل تعمیر شارژر موبایل

پس از اینکه به طور کامل متوجه شدید که مشکل اصلی عدم شارژ شدن گوشی، از شارژر نشأت می‌گیرد، نوبت آن است که مراحل تعمیر شارژر موبایل را یکی پس از دیگری طی کنید تا بتوانید مشکل پیش آمده را برطرف کنید.

 

مرحله اول

در گام اول شما باید پورت یو اس بی را به شارژ یا آداپتور خود متصل کنید و سپس به وسیله یک مولتی متر آن را مورد بررسی قرار دهید.

 

مرحله دوم

بعد از اینکه آداپتور را به مولتی متر با یک کابل یو اس بی متصل کردید، مولتی را روشن کرده و آن را روی حالت 20 ولت قرار دهید. همچنین پس از اینکار، پراب های دستگاه مولتی متر را به طرف سیم متصل کنید. در این صورت عددی که بر روی دستگاه مولتی متر نشان داده شد اگر بین 4.9 یا 5 بود، آداپتور شارژر شما سالم است در غیر این صورت، شارژر شما دچار مشکل است و باید تعویض بشود.

 

مرحله سوم

در مرحله سوم، شما باید جریان شارژر را مورد بررسی قرار بدهید. در این مرحله شوم باید مولتی متر را بر روی حالت 20 آمپر قرار بدهید. در این مرحله اگر متوجه شدید که ولتاژ و آمپر شارژر شما با هم مغایرت دارند، به مرحله بعدی بروید.

 

مرحله چهارم

در این مرحله که به طور کامل متوجه شدید مشکل اصلی از آداپتور شارژر گوشی شما است، باید آداپتور را با کمک یک شی نوک تیز باز کرده و آن را تعمیر کنید. در هنگام بررسی آداپتور شارژر، حتما فیوز مقاومت آن را مورد بررسی قرار بدهید تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنید. برای اینکار باید دو سر پراب را به دو سر فیوز مقاومتی متصل کنید. اگر صدای بوقی شنیدید، فیوز مقاومت سالم است. در غیر این صورت فیوز مقاومت خراب است و شما باید آن را تعویض کنید!

 

سخن پایانی

به طور کلی تعمیر و بررسی شارژر گوشی به خصوص آداپتور نیازمند تخصص و تجربه زیادی است و از این رو به شما توصیه می‌کنم که حتما برای تعمیر شارژر گوشی خود از یک فرد با تجربه و متخصص کمک بگیرید.

همچنین شما می‌توانید از طریق آموزش های مختلفی که در سایت ما یعنی آموزشگاه متخصصان فردا وجود دارد نیز استفاده کرده و با استفاده از این آموزش ها، مشکلات پیش آمده برای تلفن همراه خود را برطرف کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

محمد علوی هستم، از سال 96 وارد دنیای وب و تولید محتوا شدم. علاقمند به حوزه های پزشکی، سلامتی، زیبایی، وب و تکنولوژی که برای چندین سایت معتبر در حال تولدی محتوای حرفه ای و تخصصی هستم. امیدوارم که از مقالات بنده راضی بوده باشید.