کسب و کارها

50 ٪ سود کارگاه لبنیاتی تو با این دستگاه لبنیاتی افزایش بده!!

حضور شما در این صفحه مطمنا نشان از این است که مصرف کننده پر علاقه سر شیر هستید یا تامین کننده علاقمندان به سرشیر هستید؛ شما در ادامه با یک کسب و کار پرسود آشنا خواهید شد که  بی شک به دلیل کشف مسیر پردرآمد شگفت زده می شوید.

سرشیر دری است که کلید آن در دستان شیر است

هر کسی که می‌خواهد در حوزه لبنیات نامی برای خود دست و پا کند، باید در وهله اول بتواند شیر را سالم نگه دارد.

خوب سوال اینجاست. در چه حجمی می‌خواهید سرشیر تولید کنید و هدف شما از تولید این ماده دوست داشتنی چه چیزهایی می‌تواند باشد.

شروع هر کاری سختی‌های خاص خود را دارد. در عرصه لبنیات نیز تا دلتان بخواهد از این سختی‌ها وجود دارد. اینکه از کجا شروع کنم. اول چه ماده‌ای تولید کنم و به چه کسانی بفروشم. همه این دغدغه‌های شما در این متن پاسخ داده خواهد شد.

احتمالا اکثر مخاطبان هدف ما افرادی هستند که خود کارگاه لبنیاتی دارند و یا تازه می‌خواهند وارد این عرصه شده و کسب و کار جدیدی برای خود راه بیاندازند.

خوب اگر کارگاه لبنیاتی دارید ادامه متن مخصوص شماست.

از قدیم بین لبنیاتی‌ها مرسوم بوده که شیر را داخل دیگ‌های بزرگ یا همان شیرجوش و یا پایتل می‌جوشاندند. از خوبی‌های این روش این است که در آن سوختگی شیر وجود ندارد و قیمتش مناسب است؛ ولی قشنگ ته می‌گیرد.

قابل توجه کسانی که به دنبال تولید سرشیر هستند آقا به سراغ پاتیل برای تولید سرشیر نروید؛ 20 الی 30 درصد چربی شیر را عین آب خوردن هدر می‌رود. از طرفی پاتیل مخزنی است که برای پخت شیر نیاز به حرارت مستقیم دارد.

بله درست حدس زدید حرارت مستقیم دشمن شماره یک کیفیت شیر یعنی عطر و طعم و بوی آن است؛ چیزهایی که برای تولید سرشیر شدیدا به آن احتیاج داریم.

خوب خواهید گفت که چربی شیر چه ربطی به سرشیر دارد. باید گفت سرشیر ماده‌ای است که دقیقا تولید آن به چربی شیر بستگی دارد.

!!!!!! پس شمایی که تو کارگاه خودت پاتیل داری و همچنان برای پخت شیر ازش استفاده می‌کنی، بزارش کنار و ادامه متن ما رو بخون !!!!!!

خوب اگر پاتیل نه، پس چاره کار چیست؟

امروزه روش‌های نوینی برای پخت شیر جهت تولید سرشیر وجود دارد. این روش‌ها که با نام پخت با حرارت غیر مستقیم شناخته می‌شود، در دستگاه‌های خاصی به کار می‌روند.

یکی از بهترین تمهیدات جهت پخت اصولی شیر استفاده از دستگاه‌های پاستوریزاتور است. در این دستگاه‌ها، ذره‌ای از چربی و یا همان خامه شیر کم نمی‌شود و یکی از بهداشتی‌ترین راهکارها نیز به شمار می‌رود. البته البته اینکه کیفیت شیر هم دچار هیچگونه تغییری نخواهد شد. پس آقا یک تیر و سه نشان. چه خوب!!!!

خوب یک کوچولو در مورد پاستوریزاتور و فرآیند پاستوریزاسیون توضیح دهیم.

دوست عزیز پاستوریزاسیون شیر فرآیندی است جهت از بین بردن میکروارگانیسم‌های بیماری زای آن و صد البته بدون ایجاد کوچکترین مشکلی برای شیر.

اساس فرآیند پاستوریزاسیون بر مبنای شوک حرارتی و برودتی است. یعنی شما در مدت زمان معینی باید شیر را تا دمای مناسب حرارت داده و سپس به یکباره، دمای آن را تا میزان مناسب کاهش دهید.

پس چه چیزی بهتر از این. هم شیر ما حرارت دیده و هم باکتری زدایی شده و هم درصد خامه اون هم ثابت مونده.

اینجاست که باید بپرسید دستگاه پاستوریزاتور چگونه می‌تواند این همه شرایط را یکجا فراهم کند؟

دنیای پاستوریزاتورها با 3 نام مهم زیر احاطه شده است:

  • پاستوریرزاتور لوله‌ای
  • پاستوریزاتور پلیتی
  • پاستورزیزاتور بچ یا همان پروسس تانک(مخزنی)

اگر کارخانه لبنیاتی ندارید کلا بی خیال پاستوریزاتور لوله‌ای شوید. دو مدل دیگر، فرمول تولید سرشیر در کارگاه‌های لبنیاتی هستند.

تا اینجا دانستید که برای تهیه سرشیر، شما باید ابتدا شیر را به روش نوین پخت و پاستوریزه کنید. بحث را با دستگاه پروسس تانک ادامه می‌دهیم.

برای سود بیشتر شیر را پاستوریزه کنید!

در ادامه با عدد و رقم ثابت خواهیم کرد که برادر من شمایی که لبنیاتی داری، دیگه وقتش رسیده به جای فروش تنها شیرخام، شیر رو پاستوریزه کنی. اینجوری علاوه بر اینکه میتونی سود بیشتری در فروش محصولات خودت داشته باشی، کلی محصول جدید هم انتظارتو میکشن که اتفاقا یکیش همین سرشیر محترم خودمونه.

برای مثال فرض کنید که میزان شیرخام دریافتی شما در روز 500 لیتر باشد. اگر ما کمترین میزان سود در فروش هر لیتر شیر خام را 3000 تومان در نظر بگیریم (مثلا هر لیتر شیر خام را با قیمت 17000 تومان از دامداری‌ها خریده‌اید و با قیمت 20000 تومان می‌خواهید بفروشید). در این صورت شما بدون کوچکترین زحمتی روزانه 1500000 تومان سود خالص خواهید داشت. این سود در ماه برابر با 45 میلیون تومان می‌شود. با این حساب اگر شیر را پاستوریزه کنید که اتفاقا مشتریان و طرفداران به مراتب بیشتر از شیر خام دارد، با احتساب سود 4000 تومان در هر لیتر (تنها 1500 تومان بیشتر از سود شیر خام) رقم این سود در ماه به راحتی به حدود 68 میلیون تومان می‌رسد.. اینجاست که میگن موفقیت اتفاقی نیست.

خوب از بحث اصلی مون دور نشیم.

علاوه بر پاستوریزه کردن شیر، قدم مهمی دیگری نیز برای تولید سرشیر باید برداشته شود و آن چیزی نیست جز، کم چرب کردن شیر. اما چجوری باید چربی شیر رو ازش بگیریم؟

دستگاهی که برای گرفتن چربی شیر باید ازش یاد کنیم، خامه گیر است. این دوست عزیزمون رو با نام با کلاس “سپراتور” و البته با نام

نکته مهمی که باید حتما بهش توجه داشته باشید، دمای مناسب برای خامه گیری است. بهترین دما برای خامه گیری، 45 درجه سانتیگراد است. چقدر خوب که شیر پاستوریزه هم که قبلا توضیح داده شد، دمایی در حدود 45 درجه سانتیگراد دارد.

شما با خامه گیری همزمان شیر پاستوریزه کم چرب و خامه خواهید داشت. البته اگه حوصله تولید سرشیر ندارین، میتونین تو همین مرحله متوقفش کنین؛ چرا؟

خوب واضحه. شما اولا شیر پاستوریزه کم چرب دارید. حال اگه قرار باشه این نوع شیر رو با قیمت حتی کمتر از شیرخام یعنی لیتری 19000 تومان بفروشیم. بقیه مشتریا رو نمیدونم ولی من به جای خرید شیر خام، 100% شیر پاستوریزه کم چرب رو میخرم که خیلی خیلی باارزش تر و مفیدتر از شیر خام میتونه باشه.

ثانیا از این آقا شیر کم چرب خودمون میتونین 2 محصول زیر هم در سبد تولید خودتون داشته باشید:

  • ماست کم چرب
  • تولید پنیر سفید

تا اینجاش که مطمئنا سود خالص خواهد بود. ولی آیا میخاین از این هم بیشتر سود کنین.

تازه ماجرای سرشیر از تولید خامه شروع می‌شود. بعد از خامه گیری می‎‌تواند 3 اتفاق مهم بیفتد:

  1. اگر افتخار دهید و چرن هیمورا رو خریداری کنید در این صورت میتونین خامه رو مستقیما به کره تبدیل نمایید.
  2. می‌توانید خامه را هموژنیزه کرده و آن را تبدیل به خامه صبحانه کنید.
  3. اما مورد سوم و از همه مهمتر استفاده از خامه حاصله در فرآیند تولید سرشیر است.

متن رو با یک مثال ادامه می‌دهیم.

در نظر بگیرید که 300 لیتر شیر نرمال به لبنیاتی شما آمده است. از این مقدار، 200 لیتر شیر را برای خامه گیری انتخاب کرده‌اید. به طور حدودی از هر 200 لیتر شیر، مقداری در حدود 20 کیلو خامه به دست می‌آید و البته 180 لیتر شیر کم چرب هم کنارش .

تولید سرشیر این گونه است که 20 کیلو خامه حاصل از 200 لیتر شیر را باید به 100 لیتر شیر نرمال اضافه کنند. در این صورت شما 120 لیتر محصول حاوی سرشیر تولید خواهید کرد. از این مقدار، 30 کیلو سرشیر و 90 لیتر شیر کم چرب در دست شما خواهد بود.

با احتساب 180 لیتر شیر کم چرب حاصل از فرآیند خامه گیری، شما الان مقداری در حدود 270 لیتر شیر کم چرب به دست آورده اید. اگر سود روزانه حاصل از فروش هر لیتر شیر کم چرب را 2000 تومان در نظر بگیریم، به رقم 540000 تومان روزانه و رقم حدود 16000000 تومان ماهانه می‌رسیم.

جالب اینجاست که مقدار 300 لیتر شیر دریافتی روزانه مقدار خیلی قابل توجهی نیست و هر لبنیاتی می‌تواند روزانه این شیر را به راحتی دریافت کند.

در واقعیت مقدار سرشیر به دست آمده از 300 لیتر شیر نرمال در حدود 24 کیلو است. با یک گشت و گذار در اینترنت مشاهده خواهید کرد که قیمت هر کیلو سرشیر سنتی در حدود 200000 تومان است.

مطمئنا شگفت زده می‌شوید که با یک حساب دودوتا چهارتا به رقم اعجاب آور 144000000 تومان ماهانه خواهیم رسید. بله به همین راحتی. آیا باز هم می‌خواهید شیر را به صورت خام بفروشید؟

اگر هنوز وارد دنیای لبنیات نشده‌اید. دست نگه دارید. می‌خواهیم پیشنهاد بسیار جالبی برایتان ارائه دهیم. هیمورا نامی آشنا در صنعت لبنیات است که توانسته تمام ایده‌های خلاقانه را به واقعیت تبدیل کند. کمتر تولیدکننده‌ای را می‌توان یافت که بتواند در هر بخشی از لبنیات ورود کرده باشد.

مشاوره رایگان شروع کسب و کار، تولید و نیز خرید دستگاه‌ها می‌تواند عطش ورود شما را به دنیای لبنیات را دوچندان کند. هیمورا مشاوران و کارشناسان متخصص و با تجربه ای دارد که می‌توانید برای شروع صفر تا صد کار لبنیاتی خود روی مشاوره آن‌ها حساب ویژه‌ای باز کنید.

منبع: دستگاه های لبنیاتی تولید کننده سر شیر

5/5 - (1 امتیاز)

باقر ناصری

باقر ناصری هستم، از سال 1399 وارد دنیای وب و تولید محتوا شدم. علاقمند به حوزه های وب و تکنولوژی که برای چندین سایت معتبر در حال تولید محتوای حرفه ای و تخصصی هستم. امیدوارم که از مقالات بنده راضی بوده باشید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا